Search found 4 matches

Return to advanced search

Re: Transfering files to replica I TE

Folks, This issue has been resolved. The problem was an error in the setup of the Hyper Terminal Personal Edition 7.0 software. "ASCII Receiving: Append line feeds to incoming line ends" check box, under ASCII Setup dialog box. This box should NOT be checked. The Replica I Setup and Users ...
by rookie2013
Jan Sun 05, 2014 2:12 pm
 
Forum: Troubleshooting
Topic: Transfering files to replica I TE
Replies: 2
Views: 6527

Transfering files to replica I TE

Dear forum, I am having issues with transferring text files from my Windows 8.1 PC to my replica I TE. I have tried to transfer the "BASIC" text files, and also the direct "write to memory" text files that come with on the replica I TE CD-ROM. When I try sending them, they go thr...
by rookie2013
Dec Mon 23, 2013 5:31 am
 
Forum: Troubleshooting
Topic: Transfering files to replica I TE
Replies: 2
Views: 6527

Re: Troubleshooting keyboard input in replica 1 TE

Folks, This issue has been resolved. It seems that, in order to use the replica 1 TE, you need to install the MAX232 dual EIA-232 driver/receiver chip (and also install the five associated 10 uF capacitors and 1K resistor), even if you do not plan to use serial ports at all. From what I can see, the...
by rookie2013
Dec Sun 01, 2013 6:03 pm
 
Forum: Troubleshooting
Topic: Troubleshooting keyboard input in replica 1 TE
Replies: 2
Views: 6772

Troubleshooting keyboard input in replica 1 TE

Hello folks, I'm having some trouble with what I believe is the I/O part of my replica 1 TE. Maybe someone could please give me tips on how to troubleshoot it. Sorry for the long post, but wanted to give as many relevant facts as I can up-front. Here are the symptoms: When I power up my replica 1 an...
by rookie2013
Oct Sun 13, 2013 11:19 am
 
Forum: Troubleshooting
Topic: Troubleshooting keyboard input in replica 1 TE
Replies: 2
Views: 6772

Return to advanced search

cron