Replica 1 TE & Internet

Talk about your replica, what you have done and what you use it for

Replica 1 TE & Internet

Postby Toolkitman » Oct Sun 24, 2010 1:58 pm

Is it possible to connect the replica 1 TE with multi i/o board to a modem and using it with internet? :?:
User avatar
Toolkitman
 
Posts: 83
Joined: Jul Mon 12, 2010 3:01 pm
Location: Venice,Italy

Re: Replica 1 TE & Internet

Postby George » Oct Mon 25, 2010 2:14 pm

Very possible I think, just hard to get a browser programmed on BASIC, and with such a small memory size, I'm sure you could build more memory onto the board though, hmmm.
I'd love internet on it, just for the fact I can say "I'm using the internet on a computer from the 70's!"
George
 
Posts: 27
Joined: Jul Sat 10, 2010 8:39 am

Re: Replica 1 TE & Internet

Postby Toolkitman » Oct Tue 26, 2010 4:20 am

i was thinking abot an email program. IS it possibleto find the 65k RAM espansion board or something similar to expand the RAM?
User avatar
Toolkitman
 
Posts: 83
Joined: Jul Mon 12, 2010 3:01 pm
Location: Venice,Italy

Re: Replica 1 TE & Internet

Postby George » Oct Tue 26, 2010 3:33 pm

This is all I could find about upgrading the memory, should be similar wiring to the replica but not sure:

http://www.applefritter.com/node/2803

You can see how the memory chips on the breadboard section have been wired and soldered to certain pins on the mainboard, anybody know which chips and which pins these are? I'd be interested in doing this myself

Image

Image
George
 
Posts: 27
Joined: Jul Sat 10, 2010 8:39 am


Return to replica 1 General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron