Apple II power supply with replica 1?

Talk about your replica, what you have done and what you use it for

Apple II power supply with replica 1?

Postby bdr529 » Dec Wed 07, 2005 8:39 am

Hi,
I'm new here, so excuse me if this has been discussed before. I have a spare Apple II power supply and was wondering if it could be modified to be used with the replica 1. I think it will work, but I'm curious to know if anyone has done it already. Thanks.

Rich
bdr529
 
Posts: 1
Joined: Dec Wed 07, 2005 7:30 am

Postby vbriel » Dec Wed 07, 2005 7:18 pm

Welcome to the forum Rich. I've done it. It requires that you cut the connector off of the Apple II power supply. If you are going to use a pc ps/2 keyboard you only need 5V and ground (GND). I have to check but it is either red or orange is 5V and black is GND. There are 5V and GND holes on the board next to the ps/2 connector to solder the wires to, or directly to the power supply on the replica. If you plan to use an Apple II keyboard you need -12V and I don't know which color is -12V offhand but any apple II forum will know.

Vince
User avatar
vbriel
Site Admin
 
Posts: 1184
Joined: Jul Tue 19, 2005 12:10 pm
Location: Ohio


Return to replica 1 General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests