Replica 1 as dumb terminal

Talk about your replica, what you have done and what you use it for

Replica 1 as dumb terminal

Postby stephen » Jun Sat 12, 2010 2:14 am

Using the Replica 1's RS232 port, is it possible to use the Replica 1 as a tv-typewriter terminal to interface another old system such as my IMSAI?
stephen
 
Posts: 4
Joined: Sep Wed 03, 2008 9:31 pm

Re: Replica 1 as dumb terminal

Postby vbriel » Jun Sat 12, 2010 6:57 am

Probably not with the onboard serial port. The onboard port captures data going to the display and sends it out the serial port. Anything coming in the serial port is treated like a keystroke. I suppose it is possible, but the workload of the port would cause data drop on the port. There is however, the PockeTerm, designed to do just what you want the replica 1 to do.

Vince
User avatar
vbriel
Site Admin
 
Posts: 1184
Joined: Jul Tue 19, 2005 12:10 pm
Location: Ohio


Return to replica 1 General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron