Replica 1 repair offer

Get help here getting your replica 1 going

Replica 1 repair offer

Postby vbriel » Sep Wed 07, 2005 3:40 pm

To show my dedication to you getting your replica 1 working:

If you can not get it running I will look at it for you if you want to send it in. All I ask is that you cover return shipping charges. I really want every replica kit to run and this is the best way to do it. Before you just send in your kit, contact me first to see if sending it in is necessary. Hopefully this forum will help others who build kits to troubleshoot with more ease.

Vince
User avatar
vbriel
Site Admin
 
Posts: 1184
Joined: Jul Tue 19, 2005 12:10 pm
Location: Ohio

Postby programsynthesiser » Oct Fri 07, 2005 10:56 pm

Yeah, I spent some time with the silver pen to fix mine. ;)

If you have weird glitches, sometimes it might just be a bad connection. In my case, I set the board on fire. ;) So if a wire is damaged, don't fret, you can either make a new connection yourself with conductive paint (silver pen), or just by wire-wrapping.
It works!
programsynthesiser
 
Posts: 28
Joined: Oct Sun 02, 2005 1:39 pm
Location: CA


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron