Dell Monitors

Talk about your replica, what you have done and what you use it for

Dell Monitors

Postby CodeSlapper » Jul Tue 19, 2005 2:01 pm

I'm using a Dell 2001 FP, which has an analog video input among others allowing for builtin switching between my Mac, PC and Replica I. :) Works perfectly. The monitor does a great job auto detecting signals and settings.

http://accessories.us.dell.com/sna/ProductDetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=320-1578&category_id=4009
CodeSlapper
 
Posts: 14
Joined: Jul Tue 19, 2005 1:45 pm
Location: CA

Postby vbriel » Jul Tue 19, 2005 3:57 pm

That is a nice monitor codeslaper, can email picture with the monitor and your replica 1 and I'll put it on the website? I'm going to start a page devoted to sent in pics of their replica's.
User avatar
vbriel
Site Admin
 
Posts: 1184
Joined: Jul Tue 19, 2005 12:10 pm
Location: Ohio

Postby CodeSlapper » Jul Tue 19, 2005 8:04 pm

Will do... Actually, my monitor is far nicer than my digital camera. Not sure how much detail 640x480 will offer...
CodeSlapper
 
Posts: 14
Joined: Jul Tue 19, 2005 1:45 pm
Location: CA


Return to replica 1 General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron